BETONIPUMPUT

Vuosikymmenten ajan SARAKA on toimittanut asiakkailleen betonipumppuja kokoluokissa 17 – 65m, asikkaiden kulloistenkin toivomusten mukaisesti, sekä uusina että käytettyinä laitteina. Olemme aina työskennelleet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa löytääksemme juuri heidän tarpeisiinsa parhaan ratkaisun. SARAKA tarjoaa myös korkealaatuisia huolto- ja korjauspalveluja, sekä varaosia kaikkiin betonilaitteisiin, merkistä riippumatta.

SARAKA – BETONSTARIN VALTUUTETTU EDUSTAJA SCANDINAVIASSA JA BALTIAN MAISSA

 

SARAKA Oy on Betonstar betonipumppujen valtuutettu edustaja ja maahantuoja pohjoismaat ja Baltian kattavalla alueella. SARAKA tarjoaa myös Betonstar betonipumppuihin lisävarusteita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meiltä saaatte myös ohjekirjoja, teknistä neuvontaa, alkuperäiset varaosat sekä asiantuntevat huollot kulutus- ja varaosineen. Betonstarin tuotevalikoima kattaa koko betoninpumppauksen kirjon ja tuotteet on suunniteltu ja valmistettu luotettaviksi, korkeatasoisiksi ja kustannustehokkaiksi työvälineiksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme valitsemaasi kokoluokkaan sopivasta pumpusta, huollosta tai kulutusosista nykyiseen pumppuusi.

LUOTETTAVUUS

TEHOKKUUS

KANNATTAVUUS

BETONSTAR betonipumppujen luotettavuus, tehokkuus ja pienet käyttökustannukset juontavat juurensa vuosikymmeniä jatkuneesta tuotekehityksestä, joka jatkuu yhä tänäpäivänäkin. Tämä lähes 30 vuotias yhtiö toimi aiemmin toisen betonipumppujen valmistajan alihankintatehtaana. Euroopan betonialalla 2000-luvulla tapahtuneet integraatiot ja omistajanvaihdokset johtivat alihankintasopimuksen päättymiseen, jonka jälkeen tehdas on jatkanut pumppujen ja puomien tuotekehitystä itsenäisesti omalla ’BETONSTAR’-brändillään saavuttaen varsin nopeasti kotimaassaan merkittävän markkinaosuuden.

Yhtiössä noudatetaan täsmällisesti laatujärjestelmää ja laatuajattelua kunnioittaen kaikki tuotanto tapahtuu vain käyttäen kuhunkin kohteeseen parhaiten soveltuvaa ruotsalaista SSAB:n erikoisterästä sekä laadukkaita länsimaisia komponentteja kuten HAWE ja Rexroth hydrauliikkaa.

SARAKA HUOLTO

SARAKA henkilöstö edustaa betonipumppujen huollon terävintä kärkeä. Voimme toteuttaa tarkastukset, katsastukset ja huollot tai korjaukset kaikkiin pumppuihin, merkistä riippumatta.
Osaava henkilöstömme on useimmiten saatavilla lyhyellä varoitusajalla myös huoltoautolla työmaalle ongelmien ilmantuessa.

KORJAAMO

SARAKAlla on osaaminen ja valmius korjauksiin ja määräaikaishuoltoihin kaikkien pumppumerkkien osalta. Pidämme varastossa kulutus- ja varaosat edustamiimme pumppuihin ja meillä on mahdollisuus toimittaa tarvittavat osat huoltoihin ja korjauksiin myös useimpiin muihin merkkeihin lyhyellä toimitusajalla, usein vain muutamassa päivässä.

LUOTETTAVUUS & TURVALLISUUS ETUSIJALLA

SMARTSTAR valvontajärjestelmä täyttää stabiliteetin valvonnasta annetun konedirektiivin kategorei D vaatimukset. Se rajoittaa osittain puomin liikkeitä mikäli tukijalkoja ei kokonaan voida avata.

OTA YHTEYTTÄ, KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ JA ANNAMME TAATUSTI KILPAILUKYKYISEN TARJOUKSEMME JOKA VASTAA VAATIMUKSIASI JUURI SINUN TARPEISIISI OPTIMAALISESTA BETONIPUMPUSTA.

Lisävarusteet

Itsepalautuva pesuletkukela RST 10 metrin pesuletkulla ja pesusuuttimella

Parlok lokasuoja

Täyttösuppiloon integroitu sulkuluukku

140 bar hydraulinen Dynaset paine-pesuri, 20 m automaatti RST kela ja pesu-pistooli